TANKEN

Tanken er en avdeling i Bærum Kulturhus, lokalisert i den gamle papirfabrikken på Hamang. Tanken er et kompetansemiljø og en fasilitator som distribuerer og tilrettelegger produksjonsarealer, work space og miljø innen musikk og kulturnæring. Tanken tilbyr inkubatortjeneste, faglig rådgivning, erfaringsdeling, samarbeid, og deltagelse i et sosialt og faglig nettverk.

Utviklingen av Tanken er en kontinuerlig prosess med fokus på musikk og kulturnæringer, og vi arbeider for å fremme unge aktørers næringsvirksomhet innenfor dette feltet. Kulturfaglig kvalitet og høy fagkunnskap er styrende for Tanken, og dette forutsetter vektlegging av tverrfaglighet og åpenhet innenfor kultur og næringsvirksomhetene. Tanken utforsker det mangfoldige kulturlivet, og integrerer ulike fagområder og næring som overrasker, utfordrer og engasjerer.

Virksomhetene som opererer på Tanken i dag har ulike format, og representerer ikke en organisatorisk enhet. Dette er et næringsnettverk som tydeliggjør de respektive aktørenes identitet og virke på en felles arena. Innovative samarbeidsprosjekter med synergieffekter, kunnskapsdeling og en kollektiv utnyttelse av driftsmessige ressurser, har bidratt til å styrke musikk og kulturnæringenes kompetanse, faglige utvikling, produksjon og næringspotensial.

Ansatte / kontakt

Beliggenhet/sted: Hamang industripark, Eyvind Lyches vei 13b, 1338 Sandvika

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..